helgen…

Jaha, då var det måndag igen och helgen försvann snabbt förbi. Skulle ha skrivit här inne flera gånger, men har knappt haft tid att sitta vid datorn. I fredags på vägningen blev det ett minus, dock inte så stort som jag hade hoppats på. Vågen landade på 0,8kg mindre än veckan innan och nu vill jag se fler minus de kommande veckorna inför resan. Jag hoppas kunna träna denna veckan och att halsen kommer kännas bättre. Är jobbigt och ha en förkylning som inte varken brytter ut på riktigt eller försvinner.  När mötet på viktväktarna var slut skulle jag handla med mat på deras restaurang Hälsovisionen. Det är så bra hos dem för man får välja vad man vill ha och betalar efter hekto pris beroende på hur många val man vill ha.  Jag köpte en stor sallad av tomat, grönsallad, paprika, purjolök med pasta, kyckling, feta ost och lite dressing. En riktigt stor sallad blev det för 60kr och 10pp, kan säga att jag varit bra mätt efter den och länge. Här nere är en bild över restaurang som jag lånat på deras hemsida.

På kvällen gjorde vi pizzan från smala Italien kokboken, jag hade tyvärr inte vetemjöl special fullkorn så fick bli vanligt. Jag gjorde bara två pizzor av degen så kunde jag kavla ut den på två plåtar. Sambon tog fyllning på en och jag på den andra. På min pizza valde jag ketchup och het chilisås som tomatsås och sedan stekt nötfärs med krydda, stekta champinjoner, rödlök, paprika och mozzarella. Av min pizza åt jag halva och då blev den 15pp, lagom för en riktigt god pizza på helgen och min smakade precis som köpt. Till pizzan hade vi en god grönsallad till, tycker det är riktigt gott till pizza.Tyvärr glömde jag fotografera den innan jag hade ätit halva.

I lördags var vi ute och körde en liten runda med bilen och kollade upp lite små saker. På kvällen skulle vi spela bowling i två timmar med Claes polare och hans tjej. Riktigt skoj hade vi och jag hoppas det blir fler gånger att vi umgås med dem. Dock försvann alla min propoints och mer där till på all dricka jag fick i mig, tyvärr finns det ofta inte någon light cider när man beställer ut på krogen och groggar är ofta svindyra i jämförelse med vad man får. Nu hoppas jag det lilla som vågen visar upp idag försvinner med en vindpust så att det blir minus på fredag.

5 kommentarer på “helgen…

 1. Grattis till minuset!! Verkar vara en jättebra restaurang det där, synd att vi inte har en sån här där jag bor.

  Fortsatt lycka till!!

 2. Grattis till minuset det var bra jobbat tycker jag. Vad kul med restaurangen en sådan skulle jag också vilja ha där jag bor. Har haft funderingar på att göra pizzan som du gjorde men jag vill nog ha lite mer ost än receptet verkar vara lite. Fortsätt kämpa nu

  Kram
  Anna

 3. Vad härligt, med ett minus! vAD roligt att du tyckte om pizzan. Kankse är det så att man ska testa denna!
  Lotta

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s