besviken… deppig…

Nu har jag kommit hem igen och inget känns bättre… Allt känns så deppigt idag och ledsamt, känner att jag skulle kunna börja lipa vilken minut som helst. Magen gör fortfarande ont och illamåendet står mig upp i halsen, jag har varken tid eller ork med detta just nu, helst aldrig. Jag längtar tills om en vecka då den jädrans gallan och gallgången är borta så att jag kan känna mig lugn igen. Det måste vara det som spökar i kroppen på mig, för jag känner mig helt disträ och förvirrad. Är inte många saker som blir gjorda som ska bli gjorda och glömmer saker här och där. Hade behövt kommer iväg en runda och tänka på något annat, men det hade säkert inte riktigt gått det i heller. Jaja..

Vad sa då den jädrans vågen hos vv idag… Det ända jag hoppades på i morse var ett ynka minus på 0,1kg för så som min kropp känns. Tyvärr visade den inte ens ett sådan litet minus utan snarare plus 0,1kg. Jag vet att det inte alls är mycket för att vara ett plus, men jag har veklingen följt allt denna veckan och sköt mig. Till saken hör väl lite att om jag bara kunnat gå på toa och göra vad jag ska hade det helt klart inte varit ett plus, utan snarare det lilla minuset som jag behöver. Denna vecka har jag tackat nej till min kollega när hon tyckte vi skulle äta något gott i måndags på jobbet och motstått godis från min vän. Hade verkligen behövt ett positivt svar på vågen idag för att känna mig lite gladare, men inte ens det. Nu dröjer det kanske två veckor tills jag väger mig nästa gång och det känns inte heller helt okej, får se vad dem säger om operationen på onsdag eftermiddag när jag ska ringa för att veta vilken tid jag ska vara där. Kanske hinner jag ändå väga mig hos vv innan jag ska åka till Ängelholms sjukhus.

bild lånad på Hd.se

I helgen är det ingen ro och vila, även om jag hade behövt det. Blir jobb båda dagarna där jag har stängningen det vill säga 11-18 på lördagen och 12-18 på söndagen. Har egentligen en uppgift i specialpedagogiken som ska in på söndag, men har meddelat att jag blir lite sen då det fattades sidor i boken jag lånade på biblioteket. Kändes inte helt lätt att få ett sammanhang i en bok när en hel del sidor fattades i början av boken. Behöver även skriva en del på examensarbetet för det ska skickas in på söndag för handledning på måndagen.  Som ni hör har jag en del, men tror nog att det får vara.

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s