trött, tröttare, tröttast..

Vaknade redan i morse och var jätte trött, förstår inte varför jag är så trött, men vad jag hör på många så är det precis så många känner nu. Därför är det efter en lång dag på jobbet är det skönt att komma hem utan att behöva göra en massa måsten. Precis den anledningen till att det idag blir plockmat till middag/kvällsmat. Så har legat i soffan en stund och spelat wf och tror nog att jag ska fortsätta ett tag till innan det är dags för lite mat och sängen. Har början till rejäl migrän känner jag ena halvan av ansiktet och inte riktigt vad jag planerat nu då tabletterna tog slut häromdagen och jag har inte köpt nya då jag sällan har migrän nu för tiden. I morgon väntar ännu en lång dag med föreläsning på förmiddagen och stängning på jobbet efter. Tur man trivs på jobbet och tycker det är kul att vara där :) Nä, nu lägger jag ner detta. Tänkte mest bara lämna ett livstecken ;) Hopps ni haft en underbar tisdag och fort en kanon onsdag!

Annonser

2 kommentarer på “trött, tröttare, tröttast..

  1. jag är helt supertröttast jag också, har även jag hört att vi är många som är det just nu -men väldigt få tips på hur man kan vända på karusellen ;)
    Men du verkar ju ha fullt upp fast du är tröttast , wf, muffins, zumba -det är imponerande! =)
    kul att du lämnar ett livstecken iaf, det borde jag också göra men orkar inte ;)
    hoppas migränen inte utvecklade sig utan bara försvann! =)

  2. Tack Pinglan;) Det var verkligen skit skönt o komma igång, o ingen träningsvärk nu heller..:D Hoppas migränen inte vart värre sen :S Kramar

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s