Migrän!

Migränen har funnit hos mig i två dygn och äntligen börjar den släppa.. önskar iaf att det inte bara är tillfälligt.. får skylla mig själv när jag trotsa den igår med att jobba hela dagen. I morse tog jag beslutet att stanna hemma efter att ha suttit på en stol rakt upp och ner i en timme utan att ha förmågan att göra något eller äta. Efter mycket överlägande med mig själv insåg jag att det aldrig skulle fungera att jobba en hel dag och tro att det skulle gå över.. men hela dagen har den där samvets djävulen jag skrivit om innan suttit på min axel och sagt åt mig att ha dåligt samvete för att stanna hem.

När jag väl insett att jag inte kunde jobba var det bara att stoppa i sig lite nya tabletter för att gå och lägga mig igen i hopp om att vakna piggare. Sov gjorde jag länge till och kom inte upp fören vid middagstid.. då fortfarande med huvudvärk :( positivt är att man inte får i sig så mycket mat, men för den delen förbränns inget. Som sagt hoppas jag nu att det bara blir bättre och det återstår någon dag av resterna .. återkommer i morgon :)

Annonser

2 kommentarer på “Migrän!

  1. är vi synkade?
    jag har också SÅ dåligt samvete över att vara hemma, så dåligt att jag tog mig till jobbet och fick vända hem sen…
    imorgon blir det till att stanna hemma och kurera sig, för jag mår fortfarande inte bra…men likväl hoppas jag att jag ska bara studsa upp imorgon och kunna jobba…

    SKÖNT att din migrän är påväg bort, kan bara tänka mig hur jobbigt det är =(

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s