microbröd LCHF

image

Microbröd 2st LCHF

Vispa 1 ägg hårt, tillsätt 1dl madelmjöl och en nypa salt och rör om. Vispa i 25gram smält smör och rör runt ordentligt. Lägg upp på en assiett och ställ in i mikron 2min på full effekt, ta ut och vänd brödet och micra ytterligare 25sek på full effekt. Dela brödet på hälften och avnjut med gott pålägg och smör.

Annonser

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s