Äntligen! :)

Idag är det tydligen fredag, i morse var jag lagom förvirrad när jag vaknade klockan 5 och tänkte att det var lördag. Kunde inte förstå varför maken glömt stänga av alarmet på mobilen, men det var ju jag som vart snurrig. Ingen lördag än, men snart en gos morgon med maken. Idag när jag vaknade var migränen till stor del borta precis som igår kväll, men har lite ont fortfarande precis som jag brukar efter ha intensiv migrän under längre tid. Förvånar mig inte om det kommer vara så under hela helgen med sviterna av migränen. Jag tar helt enkelt helgen som den kommer med lite saker att göra.

I morgon ska vi åka till kyrkogården för min förra detta, det är nämligen 8år sedan i morgon han valde att lämna jordelivet. Alltid runt den 21e kommer de där frågorna igen som aldrig blev besvarade, många frågetecken som förblir obesvarade till jag en dag möter honom igen. Som sagt i morgon blir det en runda till graven för att sätta någon blomma och ljus.  På kvällen får Claes besök så jag får väl hålla mig på ovanvåningen efter maten och sysselsätta mig med något :) Det pratas om att vi kanske ska grilla om vädret tillåter och det är jag inte sen att säga ja till, det ser för tillfället ut att kunna komma lite regn, men det har aldrig hindrat förut :)

Idag kommer det ut en hel LCHF bilaga på 100sidor med kvällstidningar, så den ska inköpas :) Aldrig fel med en tidning att läsa med en massa recept. Ska även beställa hem kokbok inom det snaraste då jag äntligen bestämt mig för vilken det ska bli.

Hoppas ni har en underbar fredag i solen, det är nyttigt med d-vitamin!

Annonser

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s