Äntligen!

Idag börjar äntligen den riktiga zumban efter långt uppehåll. C är glad att det äntligen är dags så han slipper höra mitt tjattande varje dag.. Hehe… hade tänkt köra en omgång på Wii innan idag också, men var helt trött u huvudet idag efter jobb så blev en soft eftermiddag i stället. Precis vad jag behövde för att ladda batterierna. Skulle ha skrivit här inne flera dagar, men tiden bara försvinner att det känns som man bara sover, äter, jobbar och lite träning.. snart helg igen, som sagt med tiden som susar förbi är det alltid måndag och fredag.

I helgen får vi se vad som händer, vi är iaf bortbjudna till våra f.d grannar som flytta för några veckor sedan. Ska bli spännande :) annars är det inte mycket mer planerat , än att vi behöver handla lite mat. :) kanske inhandlas en ny kokbok så man får ännu mer inspiration till mat. Är lite sugen på att gå en lchf kurs , men är lite osäker på om den ger något då jag läst en hel del sedan innan. Får ofta frågan om jag håller på med den dieten fortfarande och självklart gör jag det, då jag inte ser det som en diet utan som ett nytt sätt att äta resten av mitt liv då det bara medfört positiva effekter på kroppen och magen. Kan ju inte påstå att det är för att gå ner i vikt för tillfället då vågen inte visar något neråt,men som mitt nyårs mål var det ju inte prioritet just nu, utan i stället få en mage som fungerar :) Till och med C äter hyfsat lchf nu också då han märker hur bra han mår utan alla kolisar :-)

Annonser

4 kommentarer på “Äntligen!

 1. jag vet den där mån-fredags känslan.
  Helgen tar slut alldeles innan den börjar och så är det jobb igen.
  Vad roligt att du trivs med lchf fortfarande, måste kännas skönt att ha hittat något som passar dig!
  Kurser är alltid roligt, men förstår att du inte vill slänga ut pengar på det om det skulle vara samma som du redan har på fötterna så att säga =)
  Kul med zumban och BRA där! =)

 2. Zuuuuuuuumba zuuuuuuuuuuuumba… Så kul och så härligt!!!
  Jag ska iväg imorrnkväll, och var iväg igårkväll :-)

  Ska läsa mer en annan kväll, nu ska jag hoppa i sängen….
  Natti & Kram!

 3. Visst är det roligt med Zumba! Känner inte att jag orkar ett pass riktigt än men kanske blir det i februari eller mars… Lite kondis till så!!!
  LOTTA

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s