Blö…

Ännu en dag med halv dåligt humör på kvällen… Redan igår var jag konstig i kroppen på kvällen och kände inte alls för att träna, men ändå för att träna, trött i kroppen och ingen vilja till något.. Trodde det var sviterna från helgen med en sen kväll, brukar ju komma i efterhand. Men idag vaknade jag upp ännu tröttare än igår och så har det varit till och från hela dagen. Var inställd på att träna ikväll och bytte om till träningskläder och starta zumban, efter 15-20 min var jag bara på så dåligt humör att jag stängde av skiten och begav mig upp för trappan till maken med bestämda steg att ställa mig på ctn. På den stod jag i 5min innan jag blev ännu mer på dåligt humör och känner hur halsen blir värre och värre för mig..Kände redan av halsen lite i morse och var halvt hostig, men som ni vet ignorera jag en hel del nu för tiden så brydde mig inte om det. Nu känns de rivigt i halsen och jag  är på dåligt humör deluxe.

Om min orkeslöshet beror på att en förkylning finns i kroppen eller om det är efter min sockerchock för kroppen i helgen till att inte äta något socker alls. Vi var bortbjudna i lördags till våra f.d. grannar efter att ha hjälp dem flytta. De hade verkligen tänkt till på vad jag kunde äta med tanke på mitt mjölproblem och bjöd på mumsig mat :) Efterrätten vi fick jag jag tagit bort en del av de ”onyttiga” ingredienserna och valt att äta som mellanmål de senaste dagarna och jag är helt frälst. *mums* Iaf drack också vanlig cola i lördags och åt en del chips och choklad, vilket blev en rejäl chock för kroppen. Tillhör ju inte vanligheten att jag stoppar i mig det, kan nog räkna på mindre en hands fingrar hur många ggr jag druckit vanlig cola sedan juli 08. Det var iaf gott då tillsammans med mumsig rom :) Googlade på socker och fick upp denna bilden, skrämmande att man låter det gå så långt egentligen!

Nä, nu ska jag slänga mig i duschen och hoppas halsen är bra igen efteråt. Inte en chans att jag hoppar över riktiga zumban i morgon borta i idrottshallen. Den missar man inte om det inte finns en riktigt bra anledning! Sedan ska man väl äta något litet också med maken som är flitig på att träna. Vill egentligen inte ha någon mat alls, men känner mig lite hungrig iaf. Har varit så till och från de senaste veckorna att jag vill inte ha någon mat alls, det känns bara så blöö, men måste ju äta eftersom jag är hungrig.

Har förresten på avin om att hämta ut buzzador paketet så nu är det dags mina vänner att prova dove, hojta till om ni känner att ni behöver pigga upp ert slitna vinterhår.

Annonser

2 kommentarer på “Blö…

  1. Ja, du..vad ska man säga om din sökning på socker? Usch!
    Jag försöker att vara väldigt positiv när det gäller min LCHF-resa, men de senaste dagarna har det varit sådär. Åt lite för många hallon igår och det känns som om jag har mölat i mig en massa godis och magen är spänd och gör ont…Av hallon!? Blä! ;)

  2. Jag har också en svacka, men jag vet att både jag och du kommer att komma igen!
    tråkigt om det är ngn förkylning som vägrar ge upp sitt grepp, tycker du är BRA tuff som utmanar den och tycker du ska ge dig cred för zumban och ct, det kanske inte är så länge som du brukar köra men du gjorde iaf någonting!
    Skrämmande bild du fick upp =(
    Hoppas du nu mår bättre iaf!

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s