Allt och inget en ny veckan som denna :)

Måndag, ny vecka, tidig arbetsdag och härligt väder ute.. Kan vecka starta på ett bättre sett? Min förkylning är förhoppningsvis snart borta och jag kan återgå till träningen igen. Förra veckan kände jag mig mer död än levande och tyckte det var tillräckligt med att vara på jobb, när jag sedan kom hem fanns det ingen ork till något alls. I onsdags skulle jag fått mina naglar vid gjorda, men med tanke på hur jag mådde var det inte aktuellt och det fick bli fram flyttat till nu på fredag i stället. Ska bli roligt att få fina naglar igen :) Det blev inte heller någon Zumba i torsdags och oj vilken ångest jag hade över att jag inte fick träna. Tänkt en halv timme innan passet skulle börja att jag nog ändå skulle gå, men maken stoppade mig som kanske tur var. Bara att gå upp för vår lilla trappa inomhus fick mig att bli helt slut och andfådd.

I lördags åt vi tacos som ni såg i något inlägg längre ner, så hur blev nu bröden jag gjorde själv. Goda i smaken, men… när jag gjorde som det stod i receptet blev dem så tjocka, så nästa gång blir det till att göra dem mycket tunnare och steka dem lite längre. Nu blev det lite mer lika pannkakor i konsistensen och tjockleken, positivt var att man bara orkade äta en innan man var mätt. Dock ska vi använda receptet redan till helgen då vi tror de passar till att göra en köttfärsstubbe av pannkakan. Återstår att se ;)  Om det funkar är vi lyckliga då vi saknat att äta det..

Har idag gjort en sida på Facebook där man kan gilla mig och även följa bloggen på enkelt sätt :) Det är bara till att trycka på gilla knappen här ner till höger. Har ni bloglovin så finns det en knappt till att adda mig där också. Så ni inte missar något av mina inlägg ;)

Övrigt idag står inte så mycket på schemat, funderar på att sätta mig en sväng vid ”skräp” bordet ;) Producera lite fler kort, men samtidigt skulle jag behöva fotografera de jag redan har och lägga ut, för att kunna se om någon är intresserad av att köpa något av mig :) Tänk vad roligt det hade varit om jag hade lyckats sälja något och samla dem pengarna i en burk till att köpa nya scrapbooking saker. Funderade ett tag på om jag skulle samla ihop en drös och ställa på jobbet och se om det fanns något intresse där för personliga kort, men samtidigt kanske det känns lite skrytigt, för vem säger att mina kort är snygga nog att säljas?!?

Nä, nog om detta nu.. Hoppas ni har en bra måndag, lovar att försöka uppdatera oftare. Har haft så mycket att skriva de senaste dagarna, men tyvärr så lite tid att skriva…

Annonser

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s