sjukstuga..

Började uppdatera här inne en snabbis igår från mobilen, men batteriet var nästan tomt så det dog. Tänkte mest lämna ett litet livstecken, även om jag inte känner mig särskilt levande för tillfället. Förkylningen jag trodde var på väg bort i helgen tog en ny vändning i tisdags och blev värre igen. Men var ändå fullt bestämt med att jag skulle jobba igår trots att jag var krasslig igen då massvis med folk på jobb är sjuka just nu. Tisdagskväll ägandes åt att ligga på soffan för att sedan gå och lägga mig åtta. Maken tyckte absolut inte jag skulle jobba dagen efter, men ni vet ju hur jag är.

När jag vaknade morgonen efter (igår onsdag) insåg jag att det inte var någon mening med att ens försöka gå till jobb. Ont i örat, bihålorna, överkäken och näsan var konstig. Bara till att ringa till VC när dem öppnade och boka tid till mannen i vit rock. Bara att ta sig dit var en pina för mig och jobbigt att sitta upp. Läkarbesöket tog säkert bara 5min efter att ha tittat i öron, svalg, näsa och knackat på bihålorna var   bihåleinflammation ett faktum och svullen slemhinnor i näsan. Så var bara till att köra i apoteket och hämta ut penicillin  och stoppa i sig 3ggr/dag.  Så mycket ork kan jag inte påstå att det finns för tillfället i min kropp och förflyttar mig mest mellan sängen och soffan. Ända är jag jag tröttnar ganska snabbt på att bara ligga hela tiden, men när jag reser mig för att gå och göra något inser jag ganska snabbt att jag är faktiskt sjuk på riktigt. Bara att gå till toaletten känns många gånger lika jobbigt som ett träningspass i vanligt tillstånd. Alltså blir det ingen zumba idag heller, men idag tycks det inte finans någon ångest för jag känner mig som sagt sjuk på riktigt, även om det är svårt att få in i mitt huvud!

 

Annonser

En kommentar på “sjukstuga..

  1. åh, har vi smittat varandra via bloggarna lr via wf kanske? ;)
    förstår och känner igen mig i ditt inlägg, jag åkte till jobbet i tisdags men fick avbryta och åka hem och här sitter (snarare ligger i soffan) man nu.
    Krya på dig där borta!

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s