söndags svammel ;)

Oj vad dagarna bara springer förbi, helt galet vad tiden går fort. Tyvärr är det så att vår dator lagt av, så nu har vi bara vår mini pc på 10 tum, vilket inte är det optimala att sitta och surfa på, så det har blivit dåligt läst, skrivit osv. Och att skriva kommentarer hos er från mobilen är många ggr krångligt, så de blir inte av. Vi hoppas nästa vecka att det blir en ny dator, men vem vet :) Vi blev med ett eget Wii häromdagen, vi har ju lånat min mammas nu under lång tid, men kännt att vi vill ha ett eget. HIttade ett lätt begagnat häromdagen som knappt var användt som var billigt, så vi slog till. Det var ju inte heller fel att det var en svart kontroll och en rosa, precis som vi ville ha :)

Nu ska jag förhoppningsvis vara tillbaka i det bra livet och bli kompis med min mage igen, bara för att jag slutade med pencilien förra veckan betydde det inte att jag skulle känna mig helt bra direkt. Veckan som varit blev en jobbig vecka där jag kände mig så trött hela tiden, spelade ingen roll vad jag gjorde. Det fanns helt enkelt ingen ork till något alls, så någon zumba blev det inte nu heller. Alltså har jag missat 4 tillfällen pga att jag varit sjuk, pencilin och nu sista då jag inte ens orkade stå på benen på kvällen. Jag satasar nu på att i morgon ska bli mitt nya startskott efter allt skit som varit nu. Har nu varit sjuk vad jag ska resten av året!

Helgen har erbjudit både grillning i fredags, promenad i naturen igår, bowling och härlig kväll med två vänner igår och idag är det bara mys i soffan som gäller. Maken spelar bilspel på wii och sitter och passar på att surfa lite. På bowlingen igår vann jag, vilket är helt konstigt då jag alltid brukar bli sist. Roligt var det att vinna för en gång skull, måste vara övandet vi gjorde i fredagskväll på wii. Dock spelade vi med 100 käglor, så lite skillnad var det faktiskt.. hehe..

Veckan som kommer bjuder förhoppningsvis på mer vårväder, så härligt med den värmande solen. :) Sedan är tanken att träning ska påbörjas i morgon igen efter super långa uppehållet. Det är tufft att komma igång igen, men det ska gå. Är ju med i en midsommarutmaning och sedan start 1feb, kan jag ju inte påstå att det hänt så mycket med en icke fungerande mage och ingen träning. Sedan betas listan med utvecklingssamtal av efterhand och hoppas 5st blir gjorda denna veckan, men man vet aldrig det kan komma upp förhinder längst vägen. Hoppas ni har en bra söndagskväll och får en bra vecka! :)

En kommentar på “söndags svammel ;)

  1. härligt att ni slagit till, wii är klart värt det!
    Jag har också en svart kontroll och förra året så fick min sambo en i guld då han fick Zelda limited edition ;)
    Härligt med grillat, det vattnas imunnen och det låter som en toppen helg!
    Grattis till vinsten i bowlingen!
    Skönt att du verkar ha återhämtat dig och att du är tillbaka på banan, och du det är långt kvar till midsommar -du kommer greja det, jag hejar på dig! =)

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s