Måndag!

Ny vecka igen och den är fullproppad som vanligt. Idag skylle det egentligen vara min tidiga dag oa jobbet, det vill säga att jag skulle sluta klockan halv två, men då vi har kompetens utv.dag får jag snällt vänta till 16. Tråkigt när veckans ända dag försvinner, men så är det ibland.

Tänkte ta en pw ikväll när jag kommer hem och det blir också en 30min promenad på jobbet idag , då vi har det inlagt i dagens schema. Underbart skönt när de lovat 10grader och sol :) Annars är veckan full med jobb, träning, 30års kalas och shopping :)

Igår var vi ute med kamerorna i ca 2.5tim och verkligen njöt av det fina vädret. Än en gång lyckades vi med att hitta kungsfågel som är Sveriges minsta fågel. Kan tyvärr inte visa någon bild då datorn är sönder. Så alla våra senaste utflykter ligger bara i kameran och väntar på att bli uppladdade :) ni får i stället en halv dålig bild på den helt underbara pizzan vi åt igår. Vi har helt enkelt blivit tokigt förtjusta i den lchf pizzan och ätit den 1gång i veckan senaste tiden.. Hihi..

image

Hoppas ni haft en bra helg och får en min vårfylld måndag :)

En kommentar på “Måndag!

  1. härligt med schemalagd promenad, det borde flera ha/få! =)
    kamerapromenad det låter härligt, speciellt med det fina vädret!
    Och pizzan såg god ut! Typiskt, nu blev jag sugen på pizza, vi har ett riktigt gott vv recept på pizza här hemma som brukar vara poppis =)

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s