God morgon!

Söndagen är redan här och jag ligger vaken sedan halv sju. Varför nu man vaknar så tidigt efter bara några timmars sömn. Jaja, här är jag iaf. Snart dags att gå upp och ta tag i dagen. Igår var vi på kalas hos Claes syster.. Trerätters blev vi bjudna på, inte var dag man får sådan lyx. De hade ju gjort lite spec till mig och gjort extra sallad till förrätten i stället för bröd, till middagen var det bara att hoppa över riset, efterrätt åt jag av då det var hemmagjord lakris glass. När de andra åt tårta fick jag istället hallon med grädde. Så det var en bra middag utan massa magont. Jag uppskatta verkligen att hon brydde sig om att jag inte kan äta allt och fråga. Tack Ywe! :)

På tal om något annat, ni har väl inte missat min nya flik/sida här uppe på bloggen där jag lägger in all motion som utförs :) Idag har där blivit en flik till som heter veckans vikt. Jag är ju med i en utmaning fram till midsommar, där mitt mål är att gå ner 15kg. Så på den fliken kommer jag fylla i en gång i veckan hur det går efter en dejt med vågen :)

Nä, nu får jag snart få liv i mannen också. Inte kan jag ligga här och vara vaken, är ju hungrig :) Hoppas ni får en fin söndag, för det ska jag ha!

Annonser

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s