filmmys och värme..

Usch, har en ond rygg och nacke som inte är av denna värld, den blir bara sämre och sämre för varje dag och har idag lröpigt upp i nacken, samt att jag har sjuk ont runt högra ögat av spänningarna från rygg och nacke. Behöver jag säga att jag hoppas denna vecka går snabbt till fredagen är här och jag ska få massage på jobbet. Hoppas verkligen han kan hjälpa mig så jag slipper dessa smärtor. Så eftermiddagen har jag myst ner mig i soffan med vetekudden på nacken framför hela två filmer. Minns inte när jag senast kollade på två stycken på raken, som dessutom var ganska långa. Det var två verklighetsbaserade filmer som jag verkligen rekommenderar. Den ena heter We bought a zoo, en söt film om att flytta till landet och försöka få till att få ett zoo att fungera samtidigt som liver kommer i mellan.Verkligen en härlig film med både skratt och rysningar.

Den andra filmen heter The vow och var verkligen en film som fångade mig med både rysningar och någon tår på kinden. Det var inte igår jag kände mig känslig vid tittande på film, senaste gången var nog Remember me. Som också är en kanon film!

Nä, nu är det dags att ta tag i vardagen igen. Många lediga dagar har nu nått sitt slut alldeles för fort och i morgon är det jobb igen som gäller. Så ska passa på att njuta lite till innan sängen kallar och det blir nog en ny värmning av vetekudden till nacken :)

Annonser

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s