Helgen m.m…

Måndag här igen och det är den tråkigaste jobbeveckan. Det är den veckan som innehåller en dag som börjar 7.30 och slutar inte fören 18.30. Så en lång dag blir det, men vad gör det om hundra år ;) I helgen har vi varit iväg både lördag och söndag. På lördagen var vi ner en sväng till Alnarpspars och gick där för att leta fotomotiv. Vi lyckades fotografera en kattuggla, aldrig fel när man lyckas hitta dem. Efter det bar det iväg till att köpa lite nya trädgårdsväxter och mat innan bilen körde oss hem för att tända grillen. Det finns absolut inte någon bättre mat än grillad, verkligen min favorit! Igår var vi också i väg och leta fåglar, tyvärr inte så lyckad utflykt till et fågelreservat norrut som mest var tråkigt, innan vi körde hem så stanna vi till vid Hasslarps dammar och hitta några roliga fåglar. Det gråa vädret gjorde inte riktigt stället rättvist, så vi ska åka dit igen inom snar framtid för att se när alla de olika fåglarna fått sina ungar :)

På lördagsmorgonen direkt när jag vaknat hann jag till och med ut en sväng i byn med stavarna i högsta hugg, Jag kan verkligen lova att det kändes resten av dagen med både mjölsyra i armarna och trötta ben. Igår kom kvittot på att det varit effektivt då träningsvärken kom :) Det är verkligen en härlig känsla även om det gör ont, men var inte konstigt att jag fick den med tanke på att de var tre veckor sedan jag var ute med dem. Så nu är det tänkt att jag ska komma igång med dem igen, så ikväll blir det ut en sväng i solen med fullfart i skorna och stavarna i händerna.

I helgen hittade jag också ett recpet på snickerskulor som var försvinnande goda både enligt mig och maken. Försökte fotografera dem igår med mobilen, men tyvärr ser dem inte alls aptitliga ut dels för sitt utseende , men även pga min skit telefon. Så om någon vill skänka mig en Samsung Galaxy s2 så lovar jag att inte protostera ;) Iaf här hittar ni receptet på dem, men det går att ta lite mindre sukrin flor i dem. På tal om ätbart, så fick jag idag mail om att jag komit med i en ny buzzador omgång igen där vi nu ska få smaka på en av Rydbergs nya såser. Vet tyvärr inte riktigt vilken jag får, men det lär jag ju märka i veckan.Den ena är lite spicy och den andra är till fick. Det ska komma några bukar så är bara till att boka in grillning med oss nu, så ni också kan få provsmaka en av dem :)

En kommentar på “Helgen m.m…

  1. Vilken fin bild på ugglan!
    låter som en späckad utehelg, låter toppen!!
    blir väldigt avis på grillandet, mmm…
    Bra att du kommit igång med stavandet igen, och träningsvärk är den enda goda värken ;)
    Snickerskulor måste kollas upp! Men efter att jag uppdaterat mig på din blogg=)

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s