snart helg :)

Snart fredag igen och helgen är på ingång. Underbart kan jag lova att det ska bli med helg, skönt med lite ledighet igen. På lördag blir det ventuellt en sväng till marknaden i Höganäs och se om det finns något fynd. Måste egentligen spara alla pengar vi kan till allt som det behövs till, men de är ju så tråkigt ;) Någon film har man alltid råd att komma hem med.. hihi.. annars är det en oplanerad helg, men som egentligen bör innehålla uppröjning i klädkammaren så vi kan bli av med allt skit och sälja det som säljas ska. Det finns verkligen ingen plats i detta hem till sådant man inte behöver, knappt till det man behöver.

Så hur går det med vågen… hmm.. ärligt så vet jag faktiskt inte riktigt, tycker inte vi är överrens.. Jag sköter mig nästintill perfekt med maten. Dock har det inte blivit så mycket träninng som jag tänkt mig och kan eventuellt bero på småträningsvärk som gör att vågen strejkar. Så ska strax bli en tur i byn så man förbränner lite ;)

Jag vet att det blir en del låsta inlägg just nu och som det ser ut nu är det ingen som har lösenorden till dem, mest behöver jag skriva av mig som jag sagt tidigare då jag inte riktigt vet vart jag ska vända mig med mina tankar och funderingar. Det är så mycket som snurrar runt, runt och runt.. Men det ska säkert reda ut sig det också, absolut inget allvarligt :)

Annonser

En kommentar på “snart helg :)

  1. nu känner jag mig dum som frågade om lösenordet tidigare…kan du ignorera den kommentaren? ;)
    Det kan vara skönt att bara få skriva av sig! =)
    Ibland är vågen inte riktigt med när man startar om, det kan ta ett litet tag för den att fatta men jag är säker att den snart kommer ikapp när du jobbar på så bra.
    Hang in there! =)

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s