Bröllopsdagen…

Så hur blev nu våran bröllopsdag igår… Allt annat än vad vi kunde tänka oss.. Att vi inte skulle kunna åka iväg pga Love var vi införstådda med och planerade istället en mysdag på hemmaplan med god mat. Tyvärr blev det inte alls så då jag natten mellan söndag-måndag fick magsjuka delux och den varade mer eller mindre nästan i 15h. Så särskillt pigg var jag inte efter ingen sömn och magsmärtor. Mitt i allt detta skulle vi åka till veterinären med Love, det var helt uteslutet för min del så C fick åka själv och se till så han blev omhändertagen väl.  Efter några timmar kom dem hem med medicinering och bud om nytt foder, så nu är det också införskaffat. :) Med mig är det absolut bättre och har idag fått i mig lite mer mat än igår. Har helt avstått från mitt LCHF tänk nu när jag är sjuk då jag inte kunde förmå mig att äta något som var fett överhuvudtaget och  istället blivit serverad C:s mackor med leverpastej på och blåbärsoppa när jag väl kunde få i mig något ätbart igår. Får väl se det om en snabb detox och kan ju alltid hoppas att något av viktförlusten stannar borta :) Jag tyckte så synd om C igår, vi som skulle vara lediga och ha en mysig bröllopsdag så slutade med att jag körde upp och klockan sju och sa han skulle vara hos vet om en timme i lerberget. ingen mat fick han  i sig innan han åkte. Resten av dagen satt han större delen i sin ensamhet och fick roa sig själv, eller serva mig med något. Efter några timmar vilande till lyckades jag ligga i soffan och titta på hockeyn med honom iaf. Idag tampas jag fortfarande med illamående och lite yrsel, samt rejäl träningsvärk i magen. Hoppas kroppen återståller sig snart så att jag är helt pigg och glad till lördag då vi gör ett nytt försök att fira bröllopsdagen i efterhand :)

Nä, det var en liten uppdatering från mig. Ska lägga mig nu, blir mest yr av att sitta vid datorn… Hoppas allt är bort i morgon : )

Annonser

4 kommentarer på “Bröllopsdagen…

  1. Nä men fy vad tråkigt… inget vidare jo hoppas du snart är pigg igen så får Ni har myset tillgodo… krya på dig kram

  2. Verkligen i nöd och lust ;)
    hoppas att du bara blir bättre och bättre nu tills lördag så ni kan få njuta ordentligt av bröllopsdagen, även om det blir i efterskott=)

  3. Mmm precis.. Jag lär ju hinna bli helt frisk tills dess, får bara hoppas han också blir det.. I morse börja han, men han har som tur är fått en betydligt mildare variant :)

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s