Kvällssvammel :)

image

Så… äntligen tog jag tag i motionen idag :) Det blev en pw med stavarna på 50min och svettiga var det. Som att det Ib te räcker att man bli svettig i vanliga fall var det 25grader ute,  men som tur var knappt någon sol. Motions mässigt är jag ganska nöjd denna veckan.. Cyklat till jobbet och hem tre dagar denna veckan och promenaden idag.  :) sockret har jag klarat mig undan i stor utsträckning också om man bortser från att senapen innehåller socker,  men tog bara lite av den igår. Kan tänka sig att det blivit lite mer mat än nödvändigt så är väl dels de som gör att vågen inte pekar neråt.. har också en del träningvärk i benen efter de nya skorna jag köpte förra veckan i Ullared,  ett par ”vicke” sandalar. Verkligen super sköna att gå i, men känns rejält i vaderna då mina förkorta muskler sträcks ut hela tiden. Blir nog bra med tiden :)

Idag fyller min mamma år,  så grattis på dig lilla mor! :)

image

Nä,  tid att snart plocka in de tomma tallrikarna och ta en dusch innan sängen kallar :) hoppas ni haft en skön torsdag, snart helg och bara en vecka innan det är semester :)

Annonser

En kommentar på “Kvällssvammel :)

  1. Vilken bra motionsvecka! det närmaste jag kommit mina pw stavar är att jag flyttat över de till huset -men det har ju sina anledningar också ;)
    Och att du klarat dig utan socker är grymt, det är ju vekrligen socker i allt och överallt -så dubbel bra jobbat! =)

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s