magen… suck..

Detta fungerar inte längre.. Min kropp mår dåligt och det gör att jag mår dåligt.. Min mage är katastrof och det påverkar min vardag helt och hålet nu, jag kan inte ha de så här längre. Jag måste stryp kolhydraterna ännu mer igen, de jag hade hoppats jag klarade lite bättre nu, men icke… När jag tänker tillbaka på de senaste veckorna har det bara blivit sämre och sämre med magen och nu har jag komit till den punkt att det inte fungerar mer. Så nu måste jag ta tag i detta och verkligen tänka bort allt igen. Sedan jag började lägga till lite kolhydrater i de former som jag uteslutit innan igen har jag också blivit känslig för majerivaror/laktos och häromdagen läste jag en kommentar hos en tjej att de hör ihop och går hand i hand. I snitt varje dag får jag en omgång ont i magen så jag knappt vet vart jag ska ta vägen, men bryr mig inte riktigt om det och låter det passera.

När jag är hos människor som bjuder på något vill jag inte vara till besvär och fråga om något annat för sådan är inte jag. Jag äter istället det som bjuds och får sedan ta smärtan och problemen med magen. Nä, som ni själva hör fungerar inte detta längre och jag måste tänka mer på mig själv. Som jag skrev häromdagen har jag under dessa 10dagar sockerfritt lyckats gå upp i vikt, vilket är helt skumt då jag ätit hyfsat, cyklat till jobb till och med varit ute på pw. Det känns i min kropp som att den gått på 10kg på ett par veckor, medans det inte ens är 1kg. Men det är min kropps sätt att regagera, svullna upp med massvis av vätska.  Som om inte detta räckte går jag runt med halsbränna flera gånger om dagen, vilket är så grymt jobbit.

Usch, vilket gnälligt inlägg detta blev, men var bara tvungen att skriva av mig innan jag tar fram papper och penna för planerar kommande veckas matplaner. Hoppas på så sätt få magen bättre igen!

Annonser

2 kommentarer på “magen… suck..

  1. Tråkigt med magen men om du gör som du skriver och du mår bättre så är det jo värt att strypa mer kolhydrater .. lycka till jag skall också ta mig lite i kragen från i morgon.

  2. Så tråkigt att inte få utdelning när du kämpat på så bra!
    Jag förstår ditt ”gnäll”, det är helt befogat eftersom då får så ont!
    MEN det bästa igen med ditt gnäll är ju din reflektion och ditt tacklande av det hela, hoppas listan blir full av god och bra mat för dig!
    Och ang med att gå bort till folk, jag tycker du ska säga till -mig iaf när jag bjuder över folk så bara jag får veta i tid så trollar jag, svårast är nötallergikerna eftersom ALLT har spår av nötter i sig :S
    Men bara man får veta i tid så ska man kunna anpassa tycker jag, eller alternativt att du tar med eget? =)

Lämna gärna ett avtryck :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s